Over Lianne

Mijn naam is Lianne Meesen en ik ben therapeut en coach.

Door mijn ervaring uit de reguliere geneeskunde, mijn kennis opgedaan als therapeut en als coach heb ik een unieke combinatie en kan zo echt een totaalplaatje bieden op gebied van Body, Mind en Spirit.

Vanuit mijn eigen levenservaring kan ik wel zeggen dat ik een echte succesformule hebben weten te creëren. Ook nog op zo’n manier dat het echt niet moeilijk is om de juiste veranderingen toe te passen.

Ik vind het erg fijn als ik mensen kan helpen. Ik heb ontdekt dat veel klachten of vage symptomen een duidelijke onderliggende oorzaak hebben.

Mijn intentie is om jou te helpen naar optimale balans en optimale gezondheid. Zodat lichaam, mindset en geest compleet gezond en in balans zijn zodat jij tot je essentie kan komen en kunt genieten van het leven!

De begeleiding die ik jou bied is echt helemaal compleet! Door persoonlijke begeleiding krijg jij op maat gemaakt advies en coaching. Dit in combinatie met een online leeromgeving waarin jij de juiste kennis tot je kunt nemen in je eigen tijd. Mijn intentie is dat jij na deze begeleiding alle kennis in je bezit hebt om in de toekomst sneller te kunnen bijsturen als je ervaart uit balans te raken. Tijdens de een-op-een contacten krijg je ook behandelingen die nodig zijn om jou lichaam en geest zo te stimuleren dat het zelf genezend vermogen wordt aangesproken en geactiveerd.

Wil jij graag meer weten? Kijk dan hier of neem contact met mij op. Een informatief gesprek is altijd gratis!

Veel liefs,

Lianne