/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Health Improving Receptenboek

Hét receptenboek met lekkere en leuke recepten om jouw gezondheid te bevorderen. Voor een stevigere weerstand en een flinke dosis energie!

Dit is geen gewoon receptenboek! In dit receptenboek geef ik een groot deel van mijn kennis over voeding. Vooral omdat ik mijn kennis over hoe je makkelijker met invloed van voeding je gezondheid kunt beïnvloeden.

Zeker om je weerstand op te krikken of meer energie te krijgen is het goed om te weten met welke voedingsmiddelen je dit kunt bereiken. En vooral: dat dit veel makkelijker is dan je zou denken.

Uiteraard is dit geen voedingsadvies of een receptenboek die vertelt hoe jij moet eten. Dat is nog altijd per persoon verschillend. Graag help ik jou dan ook persoonlijk wanneer jij problemen ervaart met betrekking tot hoe je in je vel zit. Ik kijk niet alleen naar voeding. Als holistisch therapeut en coach kijk ik echt naar het totaalplaatje van zowel fysiek als mentaal.

Ik weet zeker dat jij met dit receptenboek geïnspireerd raakt en zelf aan de slag kan om je die boost te geven die je nodig hebt.Van ontbijt tot diner van smoothie tot gezonde tussendoortjes. Met een uitgebreide groenten en fruitlijst achterin zodat jij ook zelf aan het uitproberen kan slaan!

Wacht niet langer! Schaf dit unieke receptenboek nu voor maar €14,95 aan! (dit is een speciale kennismakingsaanbieding, normale verkoopprijs is €19,95)