Vrouwencirkel

Op zaterdag 18 mei organiseer ik een vrouwencirkel in Hellevoetsluis. Deze dag is van 10.00-16.00 uur en incl lekkere lunch. Tijdens deze dag wil ik je leren ervaren hoe krachtig het is om samen te zijn en ons met elkaar te verbinden. Hoe krachtig het is om hiermee bezig te zijn ten behoeven van onze groei als vrouw, als mens. Door stil te staan deze dag ga je hernieuwde energie op doen.

Boost Your Life

Gezondheid en geluk door bewustzijnsverandering.

In dit traject help ik jouw te ontdekken waar jouw lichamelijke klachten vandaan komen, wat de onderliggende oorzaak is. Op een hele ontnuchterende en praktische manier ga ik te werk. Het is geen zware kost, we gaan ook zeker plezier hebben.

We gaan ontdekken welke belemmerende overtuigingen en blokkades je hebt en gaan deze aan. Hierdoor zul je meer gezondheid en geluk ervaren.

Dit is een traject van 5 sessie, deels fysiek, deels online.

Ik help jou tijdens deze sessies je blokkades aan te gaan en ik leer je een vaardigheid waarmee jij jezelf kunt resetten zowel op fysiek, emotioneel als energetisch niveau.

Eerste hulp bij blokkades

Voor als een traject niet passend is voor jou omdat je eerste hulp nodig hebt bij een blokkade kun je ook bij mij terecht voor een eenmalige sessie.