Aanbod

Vrouwencirkel

Verbinding-Liefde-Reflectie-Loslaten-Healing-Energie

Op zaterdag 14 september organiseer ik weer een vrouwencirkel.

De vorige editie was een enorm succes! De aanwezige vrouwen inclusief mijzelf hebben werkelijk genoten!

Locatie is in Hellevoetsluis. Deze dag is van 10.00-16.00 uur en incl lekkere, gezonde lunch. Tijdens deze dag ga ik je leren ervaren hoe krachtig het is om samen te zijn en ons met elkaar te verbinden. Hoe krachtig het is om hiermee bezig te zijn en meer in onze vrouwelijke energie te komen. Door deze verbinding zul je liefde ervaren, heling en hernieuwde energie.

Uiteraard krijg je aan het einde van de dag een hele gave goodiebag mee!

LEF-Healing programma

Gezondheid, geluk en overvloed door bewustzijnsverandering.

LEF staat voor Liefde, Energie en Frequentie verhogend. Dit programma is voor mensen met lef. Mensen die het lef hebben om meer uit zich zelf en hun leven te halen. Leven is tevens het meervoud van lef.

Tijdens dit programma help ik jouw te ontdekken waar jouw lichamelijke klachten vandaan komen, wat de onderliggende oorzaak is.

We gaan ontdekken welke belemmerende overtuigingen en blokkades je hebt en gaan deze aan. Hierdoor zul je meer gezondheid en geluk ervaren.

Ik leer jou hoe jij jezelf kunt helen.

Op een hele ontnuchterende en praktische manier ga ik te werk. Het is geen zware kost en het is ook zeker niet zweverig.

Dit programma is deels online en deels fysiek.

Eerste hulp bij blokkades

Voor als een traject niet passend is voor jou omdat je eerste hulp nodig hebt bij een blokkade kun je ook bij mij terecht voor een eenmalige sessie.